Mold-street mătură cu Alexandru Slusari și Veaceslav Negruță!

Screenshot_16
Mold-street îl contrazice pe Alexandru Slusari și expertul în crearea condițiilor pentru furtul miliardului, Veaceslav Negruță.

În timpul emisiunii de acum două zile, acești doi ”experți independenți” declara că statul nu are bani pentru reforma salarială, iar dacă se va majora cu cât s-a promis, atunci banii din buget le va ajunge pe o perioadă de două – trei luni, până la alegerile parlamentare, ceea ce va lăsa în urma lor o gaură financiară foarte mare.

După calculile acestor doi experți, pentru această reformă sunt necesari 1.3 miliarde lei, bani de care statul n-ar dispune după spusele acestoră. Doar că cei de la Mold-street au pus capătul speculațiilor, prezentând un raport în care se spune că ”executarea bugetului public s-a încheiat cu un sold bugetar (excedent) de 1,77 miliarde lei.”

Acest sold s-a format în urma creșterii veniturilor totale ale bugetului  public național cu 11% față de aceeași peioadă a anului trecut.

Iată anume în așa mod, unul din liderii PPDA, Alexandru Slusari, lutpă împotriva reformei salariale, despre care Maia Sandu în genere a declarat că o va stopa, anunțând că după alegeri va tăia salariile acestora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s