Presa BEM deja îi crează imagine de victimă medicului reținut ieri !!!

Vadim Scarlat este medicul reținut în dosarul mitei pentru judecători. Medicul a fost reținut împreună cu alți cinci judecători, un procuror, un avocat, un asisten judiciar și un inculpat pe un dosar.

Păi iată că presa BEM, care de altfel m-a blocat chiar dacă au scris zilele trecute un articol despre cenzură, a început să-i creeze imaginea de vicitimă a acestuia, iar eu, sunt sigur că acest individ în cele din urmă va deveni erou TV la TV8 la Natalia Morari, sau victimă pe la ZdG, PRO TV, JurnalTV fiind susținut de Andrei Năstase, declărându-se solidar cu el.
Screenshot_9

De astfel de cazuri am mai avut parte și pînă în prezent, când corupți cu averi imense obținute în mod fraudulos n-au ajuns teme de investigație și discuții în ”presa liberă”. Cazuri similare sunt a judecătorilor Domnica Manole și Gheorghe Balan, care peste noapte a devenit jertve a ”regimului”.

Ne plângem că avem o justiție proastă, fapt pe care nu-l pot nega nici eu. Dar nu putem avea o justiție corectă când criminalii de ieri, devin eroii de azi a unor persoane cu interes politic. De aceea aștept ca următoarea încăpere a acestuia să nu fie camera din penitenciar, dar să fie studioul celor de la TV8 sau JurnalTV.
30656700_2144063135618987_1074472307742736384_n-840x420

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s