Redactorul șef al ziarului de partid PAS, minte societatea !!!

Mai țineți minte când în luna decembrie a anului 2016 Maia Sandu îndemna oamenii să se aboneze la ziarul de partid ”Un PAS pentru Moldova”?

Păi iată vă aduc eu aminte. Merge vorba de zearul Partidului Acțiune și Solidaritate, unde redactor șef este nimeni altul decât Arcadie Gherasim, iar Maia Sandu declara următoarele : ”Dragi prieteni ai PAS și ai adevărului, acum aveți posibilitatea să contribuiți la transmiterea mesajelor noastre și a informațiilor veridice în toată țara. ”
Screenshot_105.png

Doar că adevărul se oprește acolo unde merge vorba de un fost instrument de a lui Filat, unde Maia Sandu propune oamenilor minciunile scrise de jurnalistul său de buzunar, pentru denigrarea opoziției și dezinformarea societății.
Și iată despre ce merge vorba.
Gherasim
Sintagma ”Pentru Moldova” e folosită de către cei din PAS, PLDM și PPDA cu scopul de a induce oamenii în eroare și pentru a crea o imagine de stataliști a celor din PDM. Iar Arcadie Gherasum nu ezită să manipuleze soceitatea pentru câțiva ”verzi” din BEM. Păi iată, acest pseodo-jurnalist a manipulat societatea, scriind că la miting ( chiar dacă a fost o adunare națională și nu miting ) n-a fost nici un drapel a Uniunii Europene.
Și iată dovadă a manipulării a acestui pseodo-jurnalist.
Screenshot_4
Screenshot_2
P.S.
Nu știu ce a avut în vedere Maia Sandu când a scris despre faptul că acum au posibilitatea de a transmite mesajele lor veridice prin țară, dar la sigur nu a avut în vedere ziarul de partid.
Screenshot_107

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s