Maia Sandu susține alegerea și orientarea Partidului Democrat – Pentru Moldova !!!

Screenshot_110
Foarte multe speculații și aberații au apărut în presa BEM după ce la briefingul Partidului Democrat din Moldova a răsunat sintagma ”Pentru Moldova”, unde au apărut zeci de ”experți” și ”formatori de opinie” ce încercau să manipuleze societatea precum PDM s-a declarat anti-UE.

Am urmărit cu toții circul la acest subiect de pe la TV8 sau JurnalTV și totodată ”experții” de buzunar al acestor televiziuni precum Cozer, care făceau spumă la gură strigând că PDM se declară anti-integrarii eurepene.

Dar, Maia Sandu, nu e deacord cu acest lucru și chiar dacă în presă ea și oamenii săi declară contrariu, acțiunele vorbesc de la sine. Și în cele din urmă și Maia Sandu dar și PAS susține acest lucru, ca dovadă este și denumirea pe care o poartă Ziarul de partid a celor de la PAS, care sună în așa mod : ” Un pas PENTRU MOLDOVA”.

P.S
Suprinzător că nimeni nu a declarat că Maia Sandu și-a schimbat orientarea politică, cu atât mai mult că în comparație cu PDM, Maia Sandu a stat la masă și cu Usatâi și Dodon 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s