Cum vede JurnalTV și Agora manifestația Partidului Democrat.

Chiar dacă se declară independenți, presa BEM a luat foc, iar wall-ul lor e plin doar cu știri desrpre manifestația partidului de la Guvernare.

Așa că trecem la FAKE NEWS – urile pe care le-am văzut timp de 10 minute cât sunt în drum spre Chișinău. Și bine înțeles că nu e posibil ca de la campania de dezinformarea a maselor să lipsească JURNAL TV.

JURNAL TV – NICIUN drapel al UE la adunarea PD.
Screenshot_105.png
După ce Năstase declara că va pune batista pe țambal lucru pentru care a fost mustrat de societate, acum presa subordonată acestuia încearcă prin manipulare să creieze ideea că partidul de la Guvernare e împotriva UE, precum este Partidul Demnitate și Adevăr.

Și iată un moment capturat de mine la un live făcut de către cineva din partidului democrat.
Screenshot_2.png
Se vede clar cum două doamne chiar din primul rând stau atât cu drapelul PDM cât și cu drapelul Uniunii Europene. Și încă o poză unde un grup de tineri țin drapelele UE în mână.
Screenshot_4
Ba mai mult, chiar și partenerii BEM de propagandă a celor de la Jurnal TV , au scris despre faptul că oamenii care au venit la această manifestație aveau și drapele a UE.
Screenshot_1
Doar că și ei n-au ezitat să bage o doză de manipulare și chiar dacă în știre e scris despre faptul că acele sute de oameni sunt deja pe loc cu o oră înainte de începerea manifestației, în titlu acestei știri nu e specificat acest lucru, iar noi cu toții cunoaștem că majoritatea citesc doar titlu.

Dl. Năstase nu cumva vă arde curu? 🙂 Sau dumneavoastră vă bucurați de capacitățile de al stinge, precum ați demonstrat-o mai multe ori 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s