Partidul Nostru a început promovarea lui Ilian Cașu pentru alegerile parlamentare, prin minciună !!!

Cum șefii așa și oamenii săi, niște balaboli adevărați ai societății noastre. Așa e și cazul care a avut loc în sectorul Râșcani, unde membrii Partidului Nostru își atribuie unele realizări cu care n-au nimic în comun.
Screenshot_44

Aici merge vorba de realizarea unoi proiect, ce ține de instalarea băncilor în sectorul Râșcani. Proiectul ,,100 de bănci pentru sectorul Râșcani” a luat deja aploare, iar reprezentanții Partidului Nostru n-au ezitat să-și facă PiaR pe baza unui proiect cu care ei n-au nimic în comun.

Într-o postare pe Facebook, a unui membru al Partidului Nostru și-a atribuit instalarea băncilor din fața blocului de pe str. Bogdan Voievod, 6/3 lor. În așa mod membrii Partidului Nostru doresc să-l promoveze pe Ilian Cașu, consilier municipal, pentru alegerile parlamentarele, prin minciună, deoarece oamenii le înghit foarte ușor, un exemplu este și cazul orașului Bălți.

Păi iată, realizarea acestei proiect nu se datorează nici în ruptul capului lui Ilian Cașu, dar se datorează locatarilor care a venit cu această cerință față de Pretura Sectorului Râșcani.
Inkedphoto_2018-10-08_09-47-11_LI.jpg

Marul nu sare departe de pom, așa e și în acest caz. Membrii Partidului Nostru nu diferă cu nimic de liderul balabol al partidului, care încearcă prin minciună să acumuleze capital politic.
usatii-casu-petkov.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s