Dovadă video! Susținătorii PAScuDA, gata să arunce cu pietre în Tinerii Democrați!!!

Când ești lipsit de argumente, când liderii de partid care te reprezintă sunt niște fricoși și nu doresc să iasă să răspundă la întrebările unor tineri, chiar dacă declarau că anume tinerii sunt cei care-i susțin, înțelegi, de ce 3 partide de opoziție PAS, PPDA și PLDM, de la zeci de mii de oameni pe care reușeau să-i strângă în PMAN, au ajuns să scoată în stradă în jur de 30 protestatari (adică toți membrii acestor partide)

De aceea, susținătorii PAScuDA au decis, ca în vremurile lor de glorie, să decurgă la acțiuni de violente. În acest caz, nu împotriva poliției și a jurnaliștilor, precum s-a întâmplat anterior, dar împotriva Tinerilor Democrați. Un susținător al acestora, bine camuflat, a luat o piatră de jos pentru a arunca în protestatarii. Singurul lucru care l-a oprit, a fost faptul că am început să-l filmez. Imediat ce a înțeles că isprava lui va fi documentată, bravul adept al lui Andrei Năstase și Maia Sandu a lăsat piatra din mână.

Am ridicat această piatră, să o filmez și, imediat, două femei participante la flash-mobul PAScuDA au venit lângă mine, ca să justifice pornirile colegului lor de manifestație. Ambele au încercat să mă convingă de faptul că ortacul lui Năstase și Sandu a luat piatra pentru a se apăra. De cine? Cele două doamne, între care și Tamara Dodon, o susținătoare aprigă a binomului PAScuDA, o băștinașă a președintelui Igor Dodon, așa și nu au putut să spună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s