Europarlamentar ce face lobby pentru PAScuDA va ajunge în fața Parchetului General !!!

Monica Macovei, unul din europarlamentarii ce fac lobby la nivel european pentru Maia Sandu și Andrei Năstase, va ajunge în fața procurorilor.

O comisie specială a Parlamentului o va trimite pe Monica Macovei în fața Parchetului General – documentul care o acuză a fost finalizat. Votul a fost favorabil unei concluzii foarte grave: ministrul Justiţiei din perioada 2005-2006, Monica Macovei a încălcat legea. Raportul a fost votat cu 9 voturi „pentru” şi 2 „împotrivă”, aceste din urmă fiind de la reprezentanții PNL şi USR.

Comisia şi-a desfăşurat activitatea în 19 şedinţe. A fost solicitată audierea a 57 de persoane, dintre care s-au prezentat în faţa comisiei 46, 4 au transmis răspunsuri scrise şi 7 persoane nu s-au prezentat. Au fost transmise 71 de adrese către 21 de instituţii pentru a pune la dispoziţie date şi informaţii cu privire la obiectivele comisiei.

„Concluziile sunt destul de clare — ministrul Justiţiei în exerciţiu de la acea vreme (2005 — 2006, Monica Macovei) a încălcat legea, iar activitatea de emitere a HG 127/2006 (desfiinţarea DGPA) a fost pregătită din timp” a declarat senatorul Viorel Salan, președintele Comisiei speciale.

Pe lângă clounada politică atât din România cât și din Parlamentul European, aceasta se implică activ și în politicul din Moldova, promovând intens interesele Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase pe scena europeană.

Un lucru important de menționat este faptul că Monica Macovei nu e doar un luptător împotriva Republicii Moldova dar și împotriva propriei țări, fiind considerată de compatrioții săi ”rușinea țării”.
europarlamentari.png

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s