Natalia Morari prinsă cu minciuna chiar de expertul contactat în timpul emisiunii.

Părintele propagandei moldave, Natalia Morari, n-a ezitat să facă ceea ce poate cel  mai bine, să manipuleze. Bine înțeles că și emisiunea de ieri a acesteia nu a fost o excepție.

 

photo_2018-09-20_10-27-11

În timpul emisiunei propagandistece Politica, Natalia Morari (Lucinschi) a luat legătura cu ex-secretarul de stat al Ministerului Trasporturilor, Oleg Tofilat, cu care a vorbit despre privatizarea Air Moldova.

Și aici TV8, ca în cele mai bune practici a aruncat pe rețelele de socializare un Fake News, unde a scris despre faptul că Oleg Tofilat ar fi spus că Guvernul dorește prin privatizarea acestei companii, falimentarea acesteia.

Doar că minciuna propagandistei nu a durat mult, iar Oleg Tofilat a venit cu o reacție la această știre, unde a declarat că el nu a spus acest lucru, ba și mai mult, acesta a scris că falimentarea Air Moldova nu e în interesul Guvernului.
Screenshot_16

Au fost o mulțime de cazuri când această creatoare de pamflete media a fost deconspirată și prinsă cu minciuna, dar niciodată ONG-urile Media din Moldova n-au reacționat și n-au taxat minciunele acesteia. Oare de această dată ce vor zice ”independenții” ca alt de Petru Macovei și alți profitori ai fondurilor europene care se declară luptători cu știrile false în Moldova?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s