Maia Sandu și Andrei Năstase atacați dur de un fost aliat de proteste.

Cât de repede se schimbă lucrurile în alianța de opoziție din Moldova. Chiar dacă cu ceva timp în urmă erau colegi de proteste și Grigore Petrenco vizita sediul PAS prin luna mai a anului 2017, azi, într-o postare pe Facebook, acesta îi desființează pe liderii opoziției guvernamentale.

Maia Sandu zilele astea a participat la emisiunea de la postul de televiziune TV21, care a provocat dezgust în rândul foștilor colegi de proteste. În urma căreia extremistul Grigore Petrenco a trecut dur peste Maia Sandu și Andrei Năstase, declarând următoarele lucruri:  ”Totuși, ce noroc a avut regimul cu liderii opoziției” și ”încă odată mă conving, că în conducerea mișcării protestatare din țară trebuie să apară noi persoane”.
Screenshot_18

 

Aceasta este încă o dovadă a faptului că PAScuDA nu mai au forță politică, iar oamenii nu mai cred în lozincele lor protestatare și în liderii politici ai acestor partide, fapt care a și dus la prezența unui număr foarte mic de participanți la manifestațiile stradale din ultima perioadă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s