Ce studii aveau miniștrii guvernelor anterioare, care acum se declară deranjați de numirea Silvei Radu.

Mă uit și mă amuz cum cei din PPDA și PAS se agită pe faptul că Silvia Radu v-a ajunge Ministru a Sănătății, iar Maia Sandu și Andrei Năstase rămân doar miniștri ai manifestațiilor eșuate.

Unicul lucru pe care-l au împotriva Silviei Radu nu e faptul că n-ar fi un manager bun, dar e faptul că nu are studii în domeniu :), dar am decis să-mi pierd puțin din timpul meu liber, pentru experții de pe Facebook.

Așa că hai să începem de la AIE (1).
Ion NEGREI – Din 25 septembrie 2009, este viceprim-ministru fără portofoliu, responsabil de probleme sociale. A absolvit Facultatea de Istorie și Pedagogie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”
Valeriu Cosarciuc – A deținut funcția de Ministru Agriculturii făcând studii  în perioada 1972-1977 la Institutul Politehnic din Chișinău , obținând diploma de inginer specializat în tehnologia construcției de mașini.
Anatol Șalaru – din 30 iulie 2015, a deținut funcția de Ministru Trasportului și Infrastructurii Drumurilor.  A făcut studiile la Universtiatea de Medicină și Farmacie ” Nicolae Testemițeanu”
Alexandru Oleinic – Ministru Tehnologiei Informaționale și Comunicațiilor, a făcut Facultatea de Mecanica 1985-1988: Universitatea de Stat din Moldova.
Ion Cebanu – A fost Ministru Tineretului și Sportului, dar a făcut  Facultatea de Drept la Universitatea de Stat din Moldova.

Urmează AIE (II).
Maia Sandu – 
Ministru a Educației, dar  a studiat la Academia de Studii Economice a Moldovei. ”Experta în Economie, care nu vedea spălătoria miliardelor a șefului”
Anatol Șalaru – a deținut funcția de Ministru Trasportului și Infrastructurii Drumurilor.  A făcut studiile la Universtiatea de Medicină și Farmacie ” Nicolae Testemițeanu”
Dorin Recean- Ministru Afacerilor Interne. A făcut Academia de Studii Economice din Moldova.
Ion Cebanu – A fost Ministru Tineretului și Sportului, dar a făcut  Facultatea de Drept la Universitatea de Stat din Moldova.

Și nu în ultimul rând AIE (III)
Anatol Șalaru – 
Ministru Apărarii. A făcut studiile la Universtiatea de Medicină și Farmacie ” Nicolae Testemițeanu”
Iurie Chirinciuc – Ministru al Trasporilor și Infrastructurii Drumurilor din Moldova. Iurie Chirinciuc a studiat la Colegiul Național de Comerț din Chișinău, specializarea Merceologia și Organizarea Comerțului cu mărfuri alimentare, specialitatea Economia Comerțului și Merceologie.
Valeriu Munteanu – Ministru Mediului. În 1999 s-a înscris la Universitatea „Valahia”, municipiul Târgoviștejudețul Dâmbovița, România, la Facultatea Științe Juridice, unde a obținut licența în drept în 2003.
Viorel Cibotaru – Ministru Apărării ce a studiat jurnalismul la Universitatea de Stat din Moldova.

De ce atunci când aceste persoane nici treabă cu coada sapei nu aveau cu funcțiile pe care le dețineau, totul era bine și frumos, iar rătăciții societății nu se revoltau la investirea lor în funcție? Acum cancerul politicului moldav, ne spune despre faptul că Silvia Radu e omul nepotrivit la locul nepotrivit, uitând de oamenii cu care cândva lucra umăr la umăr și chiar sunt colegi de partid până-n prezent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s