Gopnicul din #PAS îl face pe Moisei Lepădatul și cere stoparea proiectelor ce vin în folosul cetățenilor !!!

În țara noastră, chiar dacă fiecare al doilea om este declarat de presa ”expert”, totdeauna trăim rău. Straniu că se întâmplă astfel luând în considerație că 50% din cetăți sunt experți 😀

Aici deja e cazul  gopnicului, Mihai Popșoi. Dar desigur nu e vina lui că în Moldova toți cei care stăteau cândva pe Ciocana, cu o sticlă de Belîi Medvedi și cu un pachet de Banzai în fața scării și învârtea cheile pe deget, devin automat experți odată ce îmbracă o camașă și adera la PAS sau DA.
40620798_563331494069738_8545258200453087232_n
La fel cum nu e vina lui că știe economie la fel ca Maia Sandu, care nu cunoaște care sunt importurile și care sunt exporturile, chiar dacă a ajuns și pe Banca Mondială datorită lui Voronin și a lui Dodon, pe atunci încă membru al partidului comunist.

Acesta într-un interviu a declarat că proiectele Guvernului ce duc la îmbunătățirea nivelului de trai în Moldova trebuie stopate, deoarece vor duce la un colaps economic în țară. Tot acești indivizi ai acestui partid (PLDM-ist) au fost cei care promovau ideea că Guvernul actual nu vor reuși să dea salariile și pensiile bătrânilor. La fel a declarat și Prințul (Ion Sturza). Doar că previziunele lor sunt la fel de banale și îndepărtate de adevăr precum cele a lui Usatîi și a lui Moisei Lepădatul.

Dar în cele din urmă e bine pentru  noi, că așa gopnici ca Popșoi ca de fiecare dată greșesc 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s