Fosta soție a unui fost prim-ministru, consideră prea blând accidentul de azi in care a fost implicat cortegiul lui Dodon.

Eu înțeleg că nu ne place la mulți (ne)președintele Dodon, dar de ce unele accidente sunt tragice dar aceasta o bunăcuvantare? Și cum pentru jurnalista de la TV8 acest accident este un motiv de bucurie pe când celelalte știri legate de accidente, sunt prezentate de TV8 ca tragedii?

Păi iată, fosta fustă oficială a lui Al Vostru Vlad Furat, la postarea avocatului Fadei Nagacevschi și-a permis o comparație pe cât se poate de banală și lipsită de bun simț. Și în genere cum poate această fustă să vorbească despre viețile oamenilor după ce fost soț al ei, Vlad Furat, a distrus viețile a mii de oameni? Cum s-ar simți ea în caz că ar nimeri ea cu fetița sa în accident (sper să nu se întâmple niciodată acest lucru) iar cineva ar scri : ” mașina cumpărată din banii noștri ( cetățenilor) nu e nimic pe lângă miile de oameni a căror viață a fost distrusă de soțul tău”.

Eu ca o mare parte a cetățenilor nu-l vreau pe acest om în funcția de președinte, dar nu eu decid cât valorează viața unui om. Multă sănătate Angela și îmi pare rău că v-ați vândut și bunul simț.

Și cu atât mai strigător la cer este faptul că ea, fiind mamă poate să scrie așa ceva, luând în considerație că și cu Dodon se afla unii membrii ai familiei.

Update.

De ce nu compara accidentul în care a nimerit Vlad Furat cu Serviciului Pază și Protecție de Stat în 2014? În urma acelui accident doi angajați ai Serviciului Pază și Protecție de Stat, cu vârste de până la 35 de ani, au fost în secția reanimare. Cei doi au suferit traumatisme cranio-cerebrale. Amintim că, Serviciul de presă al PLDM a declarat că mașina lui Filat și cea de pază, ar fi fost lovite de un automobil care se deplasa din sens opus. Potrivit unor informații, mașina în care se afla Vlad Filat este un Mercedes S-Class, iar cea în care se aflau bodyguarzii – Volkswagen Touareg.
media_141729522581222300

media_141729527855573100

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s