Un lider PLDM pune păcatele fostei sale colegi, pe spatele unui ministru !!!

Aroganța, nesimțirea și obrăznicia sunt ”calitățile” care îi descriu perfect pe membrii partidului ”liberal” democrat din Moldova.

Aceste calități evident sunt atribuite și Mariei Ciobanu. Care încearcă într-un mod grosolan să pună urmările reformei eșuate a Maiei Sandu pe spatele actualului Ministru al Educației.

Screenshot_67
Dar hai să revenim în anii 2012 pe care Maria Ciobanu la sigur și-ar dori să-i uite. Deoarece ea, Maia Sandu și partidul din care făceau parte au pus bazele distrugerii sistemului de învățământ. ”Reforma sistemului educaţiei se face pentru viitorul elevilor.” Cu această lozincă a luat startul, în anul 2012, controversata reformă în domeniu. După 4 ani, bilanțul este înspăimântător: peste 200 de școli lichidate, mai mult de 2000 de angajați din sistem disponibilizați și o cifră record la capitolul abandon școlar.

A urmat una dintre cele mai draconice reforme din cei șapte ani de guvernare proeuropeană, care a provocat numeroase conflicte și proteste. Sute de localități au fost lăsate fără școli și licee, sute de familii au fost puse în fața alegerii – ori își trimit copiii la lecții în sate străine, ori renunță la educație. Iar la numeroasele proteste organizate de părinți, subalternii Maiei Sandu veneau cu un singur răspuns – statul cheltuie prea mult pentru copiii voștri.

Doamnă, Maria Ciobanu, ca să vorbiți acum de sistemul de educație, trebuia cu câțiva ani în urmă să vă opriți colega, care a distrus acest sistem, iar dumneavoastră ca și restul colegilor voștri ați susținut necondiționat acest lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s