Dublele standarde ale ONG-urilor Media. Latră doar atunci când se face transferul !!!

Orice manifestație ne oferă iarăși posibilitatea de a ne convinge de faptul că ONG-urile din Moldova sunt în buzunarul opoziției. Și cum se hrăneau și trăiau bine merci din banii de la BEM așa continuă să o facă și în continuare.

Și ca de fiecarte dată, acele ONG-uri de propagandă au ieșit la rampă în urma cazului Șor vs ”presa liberă”.
Screenshot_58.png
Dar nu pot înțelege cum de fiecare dată se primește astfel încât aceste ONG-uri, văd doar acțiunele ce au loc doar în jurul presei ce se hrănește din aceeași bani pe care e scris BEM? Dar trec cu vederea acțiunele și împiedimentele unor indivizi ce atacă presa ce le pune unele întrebări incomode. Sigurile motive fiind acelea că acea televiziune nu face parte din haita lor mediatică, iar activiștii vizați în acest caz sunt la fel niște clovni sociali-politici din buzunarul lui Țopa-Filat.

Ca de fiecare dată, aceste ONG-uri dă dovadă de duble standarde. Dar trebuie să recunosc că ele sunt poate cea mai mare reușită a lui Filat din cariera sa de prim-ministru. Și anume cumpărarea ONG-urilor Media care reprezintă o importantă sursă de dezinformare a maselor, atât pe un termen scurt cât și pe termen lung care acum deservește alianța PAScuDA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s