Deputat Matei Dobrovie ce promovează alianța PAScuDA, un NONAME chiar și pentru cei din România.

 

Sunt sigur că amatorii de pamflete și de propagandă, au văzut nu numai odată știri pe la JurnalTV cu declarațiile acestui noname, pe nume Matei Dobrovie.

Fiind prezentat ca un cunoscut și respectat deputat român, în urma declarațiilor sale îți apar multe semne de întrebări ce ține de persoana sa. Persoană ce atacă guvernarea de la Chișinău și totodată redică în slăvi opoziția anti-română din Moldova. Straniu nu? Ca un român să susțină anti-unioniștii și ba mai mult, un Andrei Năstase ce e pro-român doar la televiziunele românești, iar în realitate un amigos de a lui Platon și altă șpana KGB-istă.

De aceea am decis să mă alător mai multor grupe din România pentru a întreba cetățenii despre acest individ. Straniu sau nu, dar 80% din români nici nu cunosc despre el, dar cei care-l cunosc, nu au impresii bune atât despre el cât și despre partidul din care face parte. Considerându-l și un jurnalist impotent, nu doar deputat.

photo_2018-08-21_13-18-13.jpg
Screenshot_47

Screenshot_48

Unii au fost uimiți de acest lucru, deoarece nu urmăresc JurnalTV de vreo 2 ani, iar alții spun că acest ins ca și întreg partidul din care face parte acesta USR, este finanțat de către Soros. George Soros despre care se spune că îi are în buzunar pe mai mulți demnitari români, printre care și Monica Macovei, un europarlamentar și lobbyst al duetului PAScuDA.
image1 (1)
Cu părere de rău oameni nu se întreabă cine sunt ”experții” ce apar pe la JurnalTV, dar cască gura când văd în știre ”deputat român”, chiar dacă acesta este un noname și pentru cei de peste prut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s