Chiar dacă declara că TV8 merge în concediu forțat din lipsa de bani, Natalia Morari are parte de un concediu de lux pe una din cele mai scumpe Insule din Grecia.

O putere adevărată a manipulării pe care o folosește Natalia Morari zi de zi. Iar victimizarea și jocul pe cartea emoțiilor și-i face pe oameni atât de slabi și ușor de manipulat.

Iar oamenii în loc să investească în ei, copiii și nepoții lor, ei îi investesc în mârșăveniile mediatice din Moldova. La finele lui iulie, Natalia Morari a declarat că televiziunea TV8 pleacă în concediu forțat, pe o lună, motivul fiind lipsa resurselor financiare. Declarații făcute, așa cum poate ea mai bine printr-o emisiune lacrimogenă, în urma căreia mai să crezi în ceea ce spune.

Însă concediu forțat de o lună, din motivul lipsei de BANI, despre care vorbea Natalia Morari, s-a transformat într-un concediu de LUX, pe una din cele mai scumpe destinații turistice din Grecia. Insula unde și-a făcut nunta și modelul Xenia Deli, care a costat mai bine de 1.000.000.000 euro.

Și acum cea care se plânge pe faptul că televiziunea sa, finanțată din banii BEM nu are bani, tot cea care mai că nu lăcrima la emisunea de la TV8, unde povestea despre faptul că o doamnă i-a dat din pensia sa mizeră 200 de lei pentru TV8, stă și se bucură în luxul de pe Insula Santorini de mila și naivitatea oamenilor care donează pentru oameni ca ea, Bolocan și alți clovni mediatici de buzunar.

Și nu doar faptul că Xenia Deli și-a făcut nunta aici, face această insula una de lux, dar și prețurile de cazare în hotelele de pe această insulă sunt unele de lux. Prețuri ce încep de la 12.700 lei  și pot ajunge și peste 35.000 lei pe noapte. Santorini.png
Șocante prețuri, mai ales pentru o persoană care se plânge pe faptul că televiziunea care-i aparține fiind primită cadou de la amantul Lucinschi nu are bani.

Conform mai mult agenții turistice nu doar din Moldova dar și din România, această destinație este una din cele mai scumpe. Lucru confirmat de exemplu și pe agenția de turism https://www.vacantegrecia.net

Și de ce Natalia Morari nu-și bagă pozele și pe Facebook? Se teme să nu fie văzută de revoluționari? Și oare nu o mustră conștiința atunci când ia de la acea femeie 200 lei, care pentru Natalia Morari sunt bani doar pentru o oră de cazare în hotel?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s