Vasile Năstase – dulăul de propagandă a lui VoRoșca, cere postului de televiziune public să-l slujească pe fratele său!

Vasile Năstase, unul dintre liderii partidului „Demnitate şi Adevăr” al mafioţilor Ţopa, care, în prezent, se dă drept luptător pentru limbă şi tricolor. Acesta era un adept înrăit al regimului comunist care la slujit pe liderul PCRM, Vladimir Voronin și Iurie Roșca.

Da oameni buni, acel individ de la Euro TV, care-l slujea pe VoRoșca. În decembrie 2006 în Consiliul Municipal aleșii PPCD și PCRM votează o hotărâre prin care împart AntenaC (comuniștilor) și EuroTV (creștin-democraților). Peste noapte în locul directorilor destituiți ilegal de la EuroTV și AntenaC sunt numiți doi interimari. La EuroTV, instituția care a revenit PPCD, director interimar este numit Vasile Nastase, actual activist în platforma DA.
465x0_658x0_colaj-rosca-eutv

În acele nopți de decembrie sediile celor două instituții au fost împânzite de securiși și polițiști. Pentru a scoate angajații din instituții a fost anunțată o alertă cu bombă. Valentina Cușnir a fost bruscată de Vasile Năstase, fiind înjurată de actualul activist al Platformei Civice.

Tot acest ”luptător” al națiunii în acea perioadă de timp era călcat în picioare la televziunea de buzunar a fratelui său din prezent, JurnalTV, fiind numit Dulăul de propogandă lui Voroșca.

Acum Vasile Năstase, continuă lupta împotriva televiziunelor independente și  cere printr-un flash-mod ca postul de televiziune public să-l slujească pe fratele său!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s