Coordonator de la Amnesty International Moldova, soția unui lider politic din Moldova.

Amnesty International Moldova se declară a fi o asociație de benificiu public, internațională, non – statală și apolitică. Ba mai mult, ea se declară a fi o asociație ce nu urmărește scopuri politice și nu promovează interesele nici a unui partid politic sau formațiuni social-politică.

Citind aceste notițe din statutul acestei asociații, înțelegi că statutul acestei asociații e scris doar pentru proști 🙂 . Deoarece eu n-am văzut mai sus ca cei de la Amnesty International Moldova să critice declarațiile lui Andrei Năstase și a Maiei Sandu, când aceștea îi denigrau pe susținătorii lui Șor când au protestat ( chiar dacă cei de la AIM vorbesc despre dreptul de a protesta) , nu am văzut nici critici în adresa acestora când susținătorii și membrii PAScuDA atacau polițiștii, în urma căruia unul din ei a rămas cu capul spart. Totodată n-am văzut nici declarații din partea acestora la protestele organizate în susținerea construcției Arenei Chișinău, dar nici laude atunci când poliția a împărțit apă protestatarilor scoși în PMAN de câtre PAS-PLDM-PPDA, inclusiv unde a fost adăpat și soțul unui coodronator al acestei asociații.

Iar independența și imparțialitatea acestei asociației se finisează în momentul când ne uităm în lista echipei celor de la Amnesty International Moldova, unde o putem găsi pe nimeni alta decât Violeta Terguță, soția propagandistului și purtătorului de rahat a celor de la PLDM, Ion Terguță.
Screenshot_23

Și da oameni buni, aveți dreptate când spuneți că UE oferă ONG-urilor din Moldova o mulțime de bani și nu se observă nici un rezultat din urma lor, deoarece acele ONG-uri sunt înca niște pupincuriști politici și nu apolitici cum se consideră ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s