Briefingul de ieri a lui Andrei Năstase, un fel de: ”Hai la proști” !!!

De faptul că Andrei Năstase minte de îndoaie ”lomul” ne-am convins cu toții de o mulțime de ori, iar briefingul de ieri organizat de către PPDA (падла) a reconfirmat acest lucru.

În cadrul briefingului de ieri, acesta a uitat deja de mandatul de primar și de alte lucruri  și a revenit asupra temei cu furtul miliardului, ca fiind una sensibilă și cu ajutorul căreia e mai simplu să manipulezi și să influențezi aomenii. Unde a cerut implicarea organizațiilor internaționale în investigația furtului din sistemul bancar.
Screenshot_83.png
Amuzant nu? Și anume e amuzant faptul că moldovenii au o memorie foarte scurtă, lucru care-i permite lui Andrei Năstase să-i folosească în scopurile personale, ca de exemplu capital politic (voturile lor mai concret). Oamenii au uitat de faptul că Andrei Năstase cu doi ani îl făcea pe eroul lăudându-se cu deplasarea sa în SUA unde a dat martorii ce ține de investigația furtului miliardului, 2 ani Karl.
Screenshot_87.pngTot în acea perioadă au apărut și alți ”eroi” și pamfletari ca Năstase, prin studiourile celor de la JurnalTV sau pe la Natalia Morari, precum Gofman și Sagaidac care la fel depuneau marturii în acest caz dar deja în Marea Britanie.
Screenshot_85
De aceea îmi vine o întrebare în cap care nu-mi dă pace : Cum să ceri investigarea furtului miliardului de instituțiile internaționale, dacă după spusele acestor clovni politici acest furt deja este investigat de mai bine de doi ani, iar ei chiar au dat și martorii în acest caz?

Acum înțeleg de ce Andrian Candu a declarat că Năstase a făcut martorii la McDonald”s 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s