Radio Europa Liberă vede trollul din Azerbaidjan dar îl trece cu vederea pe cel din Platforma DA !!!

Azi Radio Europa Liberă a scris un articol despre Fabricile de troll din Azerbaidjan, care manipulează opinia publică.
Screenshot_77

Eu ca cetățean al Republicii Moldova aș dori să văd mai multe știri a celor de la Radio Europa Liberă despre troll din Moldova, care au același obiectiv și care îmi umple wall-ul pe Facebook și grupele de acolo cu propaganda lor. Și chiar dacă am scris și anterior despre aceștea prezentând și dovezi, ei preferă să scrie despre troll din alte țări și nu despre cei ai asociaților săi. Dar și a altor partide, principalul ca lumea să afle despre ei.

Și ca să nu mă chinui mult ca să-i identific, am mers la postările acelei persoane unde troll transpiră la greu să-și îndeplinească norma de lucru pe zi. Merge vorba de Andrei Năstase și live-ul acestuia de azi, unde profilele fake promovau live-ul lui Năstase la greu, facând același lucru ca și cei din Azerbaidjan ”manipulează opinia publică”, unde erau făcute o mulțime de distribuiri, atât pe profilele lor, cât și prin grupe, inclusiv și în cele legate de diasporă.
Screenshot_77

Screenshot_8
Screenshot_7
Screenshot_6
Screenshot_5
Screenshot_4
Screenshot_3
Screenshot_2

Un lucru foarte grav în acest sens este și faptul că acești indivizi țopiști folosesc la fabricarea profilelor fake poze a unor copii. Lucru ce nu trebuie să treacă cu vederea organizațiile ce vin în apărarea drepturilor copiilor.
Screenshot_1

Și dacă acel tip de la care a fost luat interviul de către Radio Europa Liberă a declarat că : ”Sunt foarte bine plătiți. Sunt și păcăliți uneori . Li se spune, de exemplu: tu ești profesor, primești 160 de euro pe lună, dacă scrii 200 de comentarii pe Facebook, primești 200 de manati (100 de euro) mai mult, la finalul lunii.” , oare cât atunci primesc troll lui Năstase și a Maiei Sandu, odată ce datorită lor, numărul populației R.Moldova a ajuns la egalitate cu cel al Indiei și a Chinei. 🙂

Radio Europa Liberă, dacă sunteți niște jurnaliști de investigație impotenți, vă pot ajuta eu cu articole despre troll din Moldova și nu din alte țări 🙂 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s