Troll-ii PAScuDA masturbează la postările lui Andrei Năstase!

Când nu ești iubit de nimeni, banii te face îndrăgit. Iar numărul celor care-l susțin în realitate pe Năstase e la fel de mic ca cel de pe Facebook. Asta în caz că omitem sutele de profile fake care apreciază și distribuie postările acestuia.

Nu e prima oară când se scrie despre armata de troll ai celor din PAScuDA, care este condus de același împiedicat prin gențile cu bani din miliardul furat, Dumitru Alaiba, care conducea și echipa de troll a lui Vlad Filat chiar de la etajul 6 din clădirea Guvernului.

Este surprinzător că nici cei care au inființat campania Adoptă un Troll, care acum string bani de la oamenii naivi, nu-i depistează și nu-i achită pe aceștea pentru ai deconspira pe cei din cantora lor. La fel ca și bătrâna doamna Nata Albot și clovnul său de companie Andrei BoloKanKan nu vorbește în emisiunea lor de cerșit bani despre ei.

Dar voi vorbi eu de ultimele observații în urma protestului de azi a lui Andrei Năstase și despre profilele fake care distribuie la greu live-ul acestuia.
Screenshot_50

Screenshot_51

Screenshot_52

Screenshot_53

Screenshot_54

Screenshot_56

Screenshot_57

Propaganda este la ei acasă, iar printre cei manipulați de acești indivizi se numără și cei din diasporă fiind distribuit live-ul acesta și în grupele de diaspora, în care anterior oamenii erau invitați la proteste tot de niște profile fake care încerca să mobilizeze diaspora doar că nu prea aveau idee de geografie (aici). Dar cu părere de rău nici nu-și dau seama de cine sunt influențați, luând în considerație că în spatele acestor profile stau cine știe ce indivizi plătiți din banii lor. Acești indivizi sunt la fel de bolnavi mental ca și troll-ul PPDA care a preluat pozele unei vedete din România și acum troll-ește la greu pe Facebook, invârtind lumea pe deget cum îi place lui (aici). Iar liderii acestor partide printre care și Inga Grigoriu, susține furtul de identitate a altor persoane pentru propaganda prin intermediul rețelelor de socializare (aici).

Nu e prima dată când sculele acestui individ împute rețelele de socializare cu acțiunele acestuia cu iz electoral. Vă îndemn să urmăriți și alte câteva sute de profile fake ce se învârt în jurul paginei lui Andrei Năstase:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s