Societatea civilă și ONG-urile au luat iarăși apă în gură față de acțoiunele agresive ale lui Năstase ! Dovadă Video !!!

ONG-urile și Societatea Civilă, din nou a luat apă în gură. Nici presa nu a dat știri despre comportamentul agresiv de care a dat dovadă Făt-Frumos.

De ce aceste organizații nu condamnă acțiunele lui Andrei Năstase din timpul anti-protestului  celor din partidul Șor și nu cere tragerea la răspundere a acestuia? În cazurile anterioare șefa Centrului de Investigații Jurnalistice, Cornelia Cozonac, susținea că astfel de acțiuni de intimidare există pentru că instituțiile de drept nu le sancționează. Dar de ce voi ca reprezentanții mass-mediei din Moldova nu cereți acest lucru sau cel puțin nu ați scris despre acest caz?

Nu e primul caz când Făt-Frumos decurge la acțiuni violente, însă niciodată nu a fost taxat de indivizii care-l promovează, atât cei din presa ”liberă” ca Agora, ZdG, Unimedia, JurnalTV, Radio Europa Liberă, TV8, cât și de societatea civilă care e mâna dreaptă a acestuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s