Dovadă video! Unioniștii din nou alungați de la protestul PAScuDA și a subdiviziuni acesteia „societatea civilă „

În anul 2015, când unioniștii au fost alungați din PMAN, aveau un motiv, unul josnic dar așa cum era deja. Și anume cel că Maia Sandu cu Andrei Năstase vedeau parteneri în fața lui Usatîi și Dodon și nu în unioniști.

Eu, ca ceilalți unioniști care am fost acolo am înțeles că ei n-au nevoie de cei cu România în inimă, dar au nevoie de banii murdari ai Rusiei spălați prin mâinele FSB-iștilor din Moldova și anume a lui Usatîi. Iar de Dodon avea nevoie pentru numărul mare de susținători și de ajutorul acestuia în strângerea de semnături pentru alrgerile directe ale președintelui, în urma căruia Dodon a devenit președinte și totodată de un număr mai mare a mâinilor ridicate în sus la inițiativa de a fi schimbat sistemul electoral, lucru care a fost susținut de mulțime din PMAN.

Și chiar dacă merge pe la televiziunele din România și e susținut de niște europarlamentari ca Preda, Macovei și Mureșan, vedem iarăși adevărata față a acestora. Dar nu e de mirare, luând în considerație faptul că acei europarlamentari sunt considerați trădători de patrie.

Și iată că ne-am întâlnit cu un nou deja-vu, unde unioniștii sunt alungați de la protestul celor din PAScuDA și a reprezentanților acestora care s-au autodeclarat societatea civilă.

PS.

Maia Sandu presupun că se temea de faptul că protestele ei ar putea fi înghițite de unioniști, precum anterior declara că Unirea a fost impusă.

PS. II
Cred că PAScuDA ține locul pe scenă pentru aliatul său Usatîi, care a declarat că în scurt timp se va întoarce în Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s