Andrei Năstase în ciuda promisiunilor din electorală, a făcut tot posibilul ca alimentația copiilor să rămână la fel de proastă.

protest-maia-sandu-andrei-nastase-37
Cât de repede se schimbă prioritățile la unii. Dacă pînă nu demult, Andrei Năstase și Maia Sandu vorbeau despre problemele din grădinițe și anume alimentația în grădiniță, acum au făcut tot posibilul și au reușit să stopeze rezolvarea acestei probleme.

Iată ce declara Andrei Năstase înaintea alegerilor din Chișinău : ”Se cunoaște foarte bine că în momentul de față, alimentația unui copil este sub limita normală. 21 de lei alocați pentru un copil este prea puțin. Pentru prima perioadă, această sumă se poate dubla.”

Iar Maia Sandu și echipa sa, a venit în februarie cu propuneri privind alimentația copiilor în grădinițele din Chișinău.

Însă prin rezoluția înaintată spre Parlamentul European, ei au făcut tot posibilul ca prima tranșă din asistența macrofinanciară care era preconizată pentru îmbunătățirea alimentației copiilor în școli și în grădiniță, dar și pentru majorarea salariilor dădăcilor și educatorilor de la grădinițe să fie stopată.

Dar nu e de mirare că ei au mers la acest lucru, luând în considerație că copiii lui Năstase trăiesc în Germania, iar Maia Sandu nu are copii.

Așa că dragi părinți, când o să doriți să vă plângeți de condițiile din grădinițe și pe alimentația de acolo, să mergeți să protestați în fața sediilor PAS și PPDA, deoarece lupta acestora împotriva celor de la Guvernare bate anume în copii voștri, iar promisiunele pe care le-au făcut, au rămas doar o istorie pentru campania lor electorală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s