Stop FALS! Chiar dacă Comisia Europeană nu a luat o decizie referitor la asistența macrofinanciară, presa BEM și-a asumat responsabilitatea și au făcut-o în locul acestora.

Chiar dacă Maia Sandu de această dată a ezitat să umble cu minciunele despre acordarea celor 100 milioane, presa BEM nu a pierdut ocazia să manipuleze asupra acestui subiect.

Știrile la acest subiect au devenit deja virale, unde JurnalTV, TV8 și Agora au scris despre faptul că Comisia Europeană a blocat prima tranșă din ajutorul macrofinanciar.
Screenshot_79
Screenshot_81
Screenshot_80
Ceea ce este un fals, luând în considerație că o decizie ce ține de asistența macrofinanciară încă nu a fost luată. Chiar aș vrea ca acești dragi jurnaliști care au scris aceste știri, să ne ofere și nouă muritorilor de rând modalitatea de a privi în viitor ca ei.

Unde vă este demnitatea doamnelor și domnilor jurnaliști care țipați că sunteți presați și nu vă puteți face liber munca? De ce nu o faceți acum?

Întrebările desigur că au fost retorice, deoarece răspunsul e simplu – nu au primit comanda de la finanțatori.

Foarte suprinzător este faptul că PROTV de data aceasta nu a intrat în gașca manipulatorilor. Oare atât de tare au fost deranjați de faptul că Năstase i-a atacat pentru faptul că nu-i pune întrebările care și le dorește?
Screenshot_82

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s