KGB-ista Natalia Morari recidivează! Metodele rusești de instigare la ură folosite în emisie directă la TV8!!!

Natalai Morari – o excortă de lux a politicienilor din Moldova, una care e bună nu doar la pat, dar și un expertă, atât în manipulare, cât și în modul cum folosește metodele de hipnoză asupra tineretului.

Un individ care s-a manifestat peste noapte – după o reuniune cu tinerii din capitală, într-un local din centrul oraşului, pe care apoi, i-a folosit într-un joc străin. O persoană necunoscută, până la data de 6.04.2009. Puţini îşi amintesc, dar Morari era cea care nici măcar nu ştia ce şi cum să spună persoanelor adunate în faţa Preşedinţiei. Dânsa urla lozinci anti-comuniste despre falsificarea alegerilor parlamentare şi cerea participanţilor la aşa numitul flashmob, să protesteze. Dar această acțiune s-a transformat, în scurt timp, în protest de masă, la care lumea a ajuns să nu mai înţeleagă cu ce scop au venit în piaţă. De la lozinci anticomuniste s-a trecut peste ceva timp şi la cele unioniste. Iar apoi -și mai grav …
658x0_Natalia-Morari-protest-2009

Exact acum 6 ani, Jurnal de Chișinău publica o investigație în care se demonstra clar că jurnalista Natalia Morari, despre care s-a scris de nenumărate ori că este agent al serviciilor secrete rusești, discuta despre organizarea protestelor cu Mark Tkaciuk, ideologul PCRM, din acea perioadă. Mai mult, se pare că relația lor nu era doar profesională. Video clar lucru nu mai este…

Tot ea era cea care striga despre faptul că pe scările Parlamentului a fost omorâtă o fată, un lucru conștient făcut pentru a-i instiga la ură pe tineri. Ce a urmat deja cunoașteți cu toții.

Cum a reușit acest lucru este foarte simplu, mai ales când ești atât de pricepută în manipulare tinerilor, lucru pentru care a fost apreciată cu un loc doi la un concurs internațional.

Niorlăitul lamentabil de ieri al Nataliei Morari de la TV8 face parte din modalitățile KGB-iste de a instiga oamenii la ură, lucru care l-a demonstrat deja de mai multe ori. Atât în zilele de 6 și 7 aprilie 2009 cât și atunci când îi tremurau picioarele pentru un presupus video pentru adulți cu ea, în rolul principal.

PS.
Oare a venit timpul ca Natalia Morari să răspundă împreună cu Eduard Baghirov pentru cele făcute, iar ea prin declarațiile sale manipulatoare își pregătește terenul pentru campania de victimizare?!!!
P.P.S.
Să ne așteptăm că și ea va cere în scurt timp azil politic în Germania alături de Țopi și Petrenco? 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s