Cum ajungi să fii editorialist la Jurnal TV!

Unii cred că trebuie să fii mare expert politic ca să apari în presa din Moldova, dar nu e astfel. De exemplu pentru a ajunge la JurnalTV e suficient să scrii/spui ”Jos Plahotniuc” sau Andrei Năstase ”eroul națiunii” și apari pe prima pagină.

Dar este suficient să ai prieteni în rândurile PAScuDA cu care ai conlucrat împreună anterior și după cum se vede și în prezent. Este vorba despre de așa numitul politolog echidistant Ellie Knott, care a apărut ieri ca editorialist la JurnalTV.
Screenshot_49
Pe cât e de credibil și echidistant este acest politolog, râmâne de văzut.  În septembrie anului 2015 apare un articol ”bombă” despre situația din Republica Moldova. Asupra căruia a lucrat Ellie Knott și nimeni altul decât cimpazeul de la Partidul Acțiune și Solidaritate Popșoi Mihai.
Screenshot_50
Ca să vă demonstrez pe cât de echidistant este acest editorialist vă voi da un singur exemplu din acest articol.
Screenshot_51După cum vedem, persoanele în cauză aruncă cotleta ” partidul pro-rus PSRM susține protestele, însă banerele lor nu sunt bine venite în PMAN. Liderul PSRM, Igor Dodon, stă într-o parte și așteaptă să apară presiuni suplimentare unde va merge vorba de declanșarea alegerilor anticipate.
Screenshot_52
media_145339629816007500 (1)
Nu vă voi da alte exeple ce ține de echidistanța acestui editorialist. Vă indemn să acesați Twitterul domnișoarei/doamnei Ellie Knott ca să vedeți pe cât de imparțială este această doamnă și a cui postări distribuie.
photo_2018-06-28_20-49-31
photo_2018-06-28_20-49-32
PS.
Presa din Moldova ca de fiecare dată la nivel ! 🙂 Iar oamenii în loc să se informeze mai bine înghite și retransmite cotletele aruncate de trustul JurnatȚopaTV.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s