Trollii PAScuDA încearcă să mobilizeze diaspora dar au uitat să frecventeze orele de geografie

Utilizatorii de pe Facebook sunt bombardați în ultimele zile cu zeci de cereri de prietenie, cereri trimise de modele, care după câte văd nu sunt interesate de modă și alte lucruri fițoase tipice lor, dar sunt interesate de politică.

Însă cu părere de rău, nu doar oamenii din Moldova sunt manipulați de acești trolli PAScuDA, dar și cei plecați peste hotare, după un trai mai bun. Acești trolli intră în grupele create pentru Moldovenii din diaspora, precum ” Moldovenii în UK” și îndeamnă oamenii să iasă la protest. Profilele cald făcute de trollii PAScuDA fiind recente adăugate în grupele destinate diasporei, lucru pe care-l putem observa fiind indicat sub numele profilului, fiind scris ”Membru nou”

Un așa caz am întâlnit și eu ceva mai recent, un profil fals, făcut de câteva zile, cu numele de Natalia Siloci, care îndeamnă oamenii să iasă la protest.
photo_2018-06-27_17-34-29
Însă fără să se aștepte, un moldovean din Marea Britanie a dat-o de gol. Nicu Țurcan menționând că pe lângă faptul că trollul a greșit denumirea orașului și a parcului, el deja își dă seama cine îl cheamă la protest.
photo_2018-06-27_17-34-47
Toate aceste fake-uri făcute de către trollii Maiei Sandu și Andrei Năstase face doar spam pe Facebook, iar indivizi ca Alaiba nu prea încearcă să lupte cu aceste conturi false chiar dacă pentru acest lucru cerșește bani de la cetățeni, dar nici pe Bolocan nu spune nimic despre ei, dând dovadă de duble standarte și curvărie politică.

Iată câteva conturi false făcute recent, de la care am primit cereri de prietenie timp de jumate de oră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s