Omul de buzunar a lui Năstase consideră că protestatarii nu au valoare, iar rezultatele pot fi obținute doar de liderii protestelor !!!

Screenshot_111
Chiar dacă șeful strigă în gura mare că ”paporul” este cel care poate atinge rezultatele dorite și să schimbe situația în țară , ”собутыльник” său fidel delcară contrariu.

Pentru ce a venit oamenii din alte orașe, sate din întreaga țară? Pentru ce au ieșit cei din diasporă la protest?
Chiar nu am răspuns la aceste întrebari odată ce unul din liderii Societății Civile care este de fapt un S.R.L  a lui Năstase, a scris într-un comentariu faptul că oamenii care au venit la protest nu pot schimba nimic, prezența și acțiunele lor nu au valoare, unica valoare o au liderii protestatari.
photo_2018-06-25_10-41-03

Și chiar dacă anume participanții la proteste l-au scos în lume pe Năstase, ne convingem încă odată că ei sunt doar niște instrumente în ochii lui. Lucru care o mare parte din cei care au protestat în anul 2015 l-au înțeles deja, ceea ce se poate vedea și prin faptul că oamenii nu mai cred în proteste și în sincerile motive a liderilor protestatari. Iar faptul că din cei peste 100.000 care au votat împotriva lui Ceban, au fost prezenți doar câteva mii de oameni iar restul au venit cu transportul organizat de către PPDA, spune mult despre încrederea oamenilor în partidele protestatare.

P:S.
Valeriu Pașa dacă rezultatele pot fi atinse doar de către liderii protestatari, atunci de ce chemați oamenii să stea în soare ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s