Aliooo tineri !!! Nu mai mergeți la concerte deoarece oamenii Maiei Sandu vă va numi Oi !!!

A ajuns curvele politice să ne învețe pe noi ce e aia demnitatea! Mă refer aici la Andrei fornea care deja nu mai știe a cui fund să-l sărute, fiind un fel de Oazu Nantoi dar în lumea bloggerilor.

Andrei Fornea, un ”обжора” al banilor noștri, un pupincurist al trădătorilor de neam și un fals unionist și-a permis să numească mii de tineri Turmp de Oi.
Vă întrebați cine e deșteptul acesta? Simplu de tot, o excortă de lux a unor politicieni din Moldova, începând de la Roșca, trecând prin buzunarele lui Filat și ajungând la fusta Maiei Sandu.
Screenshot_5.png

Acest lingău veritabil, a întrecut în cele din urmă orice limită a bunului simț, numind mii de tineri Oi.
Screenshot_3
Oare este el într-atât de deștept să-și permită una ca aceasta? Oare un deștept ar greși prin alegerile sale partidul pe care să-l susțină ? Pupând la vărsta de doar 29 ani fundul a cel puțin 3 lideri politici?

Vreau să-l mai întreb cum rămâne cu tinerii care au participat la concertele organizate de finanțatorii săi Flad Filat și Maia Sandu? Ei la fel sunt parte a unei turme de oi?
Inkedmaia-sandu-pldm-trebuie-sa-imparta-cu-pd-vina-pentru-tot-ce-s-a-intamplat-in-tara-13235_LIScreenshot_6
Mie îmi este indiferent atât de acel concert cât și de proteste. Concertul deoarece e organizat de Dodon, iar muzica cântată nu e pe placul meu, ce ține de protest e și mai dezgustător, deoarece acest protest este o acțiune de victimizare și acumulare de capital politic. O acțiune pe cât se poate de absurdă a unui avocat care era conștient că judecătoria este nevoită să nu valideze mandatul său deoarece a încălcat legea.

PS. Fiecare are dreptul să facă orice fiind oameni liberi, dar acest lucru nu-i permite unui individ să-i catalogheze pe cei care n-au încredere în stăpânii săi ca fiind o turmă de oi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s