+ 18. Suntem cel mai de rahat stat din lume, stat unde o mare parte a cetățenilor merită să stea în rahat chiar dacă deja se îneacă în el.

Screenshot_108
Asta e pizd#ț oameni buni. Nu mi-am permis niciodată să scriu cu cuvinte necenzurate pe blogul meu dar suntem un stat ratat cu oameni ratați.

Mă întrebați de ce îl critic pe Năstase? Deoarece e un obsedat după putere și are în echipa sa niște degradați și tâmpiți care întreg deja orice limite. Doar în Moldova, poți vedea ca un individ plătit de Năstase, un troll borât care e susținut intens de către liderii PPDA precum Inga Grigoriu, să-și permită să numească un oficial internațional ”curvă”.

Doar un borât de a lui Năstase poate să fure pozele unui cântăreț din România și să-i folosească imaginea pentru ai linge f#ndul cu toată suprafața limbii și să o facă atât de adânc în cât să-i curățe întreg intestinul gros.

Vreți în Uniunea Europeană? O să ajungeți drept la f#undul lui Năstase și veți contribui la lustruirea gaurii negre prin care îi iesă r@hatul mult iubit de mulți dintre voi.

Invoc puterile strănulor să-și bage p#la în această postare…

12715542_1684652118478624_4532454758130042087_n
Îmi cer iertare în fața dl. James Petit, din partea întregii societăți care a  mai rămas sănătoasă, pentru faptul că a nimerit în mijlocul unei societăți bolnave. Și îmi pare rău că Nastase este primit în Ambasada SUA și prin declarații vă sărută și mâna dar vă lovește pe la spate.

Iată câte ceva despre creierul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.
https://denisrusublog.wordpress.com/2018/04/19/dovada-foto-vicepresedintele-platformei-da-minte-si-apara-un-cont-fake-al-unui-troll-deconspirarea-lui-andrei-petica/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s