Bălți – este Veneția din estul europei !

Screenshot_80
Oamenii își construiesc viitorul său, casa, orașul în care trăiește singur cu mâinele sale, de aceea cetățenii din orașul Bălți au decis că doresc să trăiască înr-un oraș asemănător cu celebrul oraș italian, Veneția.

Una din modalitățile prin care poate fiecare din noi să-și construiască Europa acasă este alegerea pe care o facem în timpul alegerilor locale sau cele parlamentare. Dar hai să revenim puțin în trecut și anume la un personaj cu numele de Renato Usatîi.

Un individ cu un CV bogat cu crime și distracții gay, care prin promisiuni de a transforma orașul Bălți într-un precum Las Vegas, a ajuns la conducerea orașului reușind să-l transforme într-o gunoiște imensă, unde șobolanii sunt ca la ei acasă. Dar după câte văd acest lucru este pe placul locuitorilor din capitala nordică, asta în pofida faptului că anul acesta au avut șansa de a schimba situația. Dar prin votul lor, în fruntea orașului a fost numit cumătrul lui Usatîi, un alt criminal care timp de 2-3 ani în care a fost consilier local și-a clădit o avere de milioane, chiar dacă pînă a fi bugetar declara venituri de 2 000 lei.

Dar acesta totuși a reușit, iar Bălți într-adevăr se aseamănă foarte mult cu Veneția, au mai rămas ca oamenii de afacere să reacționeze rapid și să achiziționeze gondole pentru transportarea cetățenilor. Un fel de transport public.

Oamenii din Bălți atât de mult timp nu a mai văzut să se facă ceva în acest oraș, încât reparația unei porțiuni de drum din oraș, i-a făcut pe aceștea să creadă că e un nou început, fără să se gândească că nu e nimic mai mult decât praf în ochi. Iar porțiunea nou făcută de drum este deja distrusă, iar la primele picături de ploaie, deja înecată.

Cum spune Renatik 🙂 ”ставим лайк и делаем репост”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s