Răkeții Maiei Sandu! Membră al Biroului PAS împreună cu soțul ei Procuror a ocupat ilegal un apartament !

Unii mereu mă întreabă de ce scriu doar despre PAS, PPDA și PN. Simplu oameni buni, ei sunt unicii care se consideră onești și demni de a conduce orașe și chiar și țara. Doar că acest lucru niciodată nu-l veți auzi de la Elena Robu, Natalia Morari, Dumitru Alaiba sau de la alți ”atotștiitori” care încearcă să vă zică pe cât sunt de negri unii și pe cât sunt de albi și pufoși alții.

Nu știu dacă ați obsrevat sau nu, dar Maia Sandu de mult nu mai vorbește de acele filtre la aderarea în partid. Și la sigur nu e de mirare, luând în considerație numărul mare de penali, pe care ea îi numește colegi, oameni cu demnitate și onești.
Screenshot_61.png

Ion și Svetlana Mazur, ei sunt ”eroii” cu care se încearcă să ne convingă că vor schimba țara. Eroii pe numele cărora în 2012 a fost interprinsă o urmărire penală, pornită în temeiul art.327 alin.(1) și art.352. alin (1) cod penal, pe faptul ocupării samavolnice a apartamentului nr.36 din str.Aerodromului 2, mun.Chișinău. Astfel, în cadrul urmăririi penale s-a stabilit că prin hotărârea Curții de Apel Chișinău din 15.02.20018, Consiliul Municipal Chișinău a fost obligat să-i acorde procurorului Mazur și familiei sale spațiu locativ. Ulterior , întru executarea hotărârii judecătorești i-a fost eliberate dlui Mazur 2 bonuri de repartiție pe două apartamente din mun.Chișinău și anume – apartamentul 31 din str.Burebista 66/4 și apartamentul 36 din str. Aerodromului 2.

Ion și Svetlana Mazur, cunoscând cu certitudine faptul că apartamentul nr.36 din str.Aerodromului 3, mun. Chișinău este ocupat fără autorizare de către o altă persoană, samavolnic, prin încălcarea ordinii stabilite conform art.103 și art.94 Codul cu privire la locuințe, în lipsa unei hotărâri judecătorești cu privire la evacuare a locatarei T.Graur, au spart ușa de la intrare în apartamentul menționat, au instalat o altă ușă, ocupându-l abuziv.
photo_2018-06-05_10-02-53 (2)
Conform hotorării judecătorești, ei sunt recunoscuți vinovați de încălcarea legii, însă nu li se aplică pedeapsa penală și procesul încetează pe temei de nereabilitată pe motiv că a expirat termenul de prescripție.

P.S
Doamna Maia Sandu, sunt conștient de faptul că nu puteți avea un partid cu oameni onești, deoarece singură v-ați format ca politician venind dintr-un partid de corupți, dar oare colegii dvs. ”onești” merită mai multe ca doamna T.Graur doar din singurul considerent că vă susține?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s