Dorin, mai bine dansează sub șansonul rus prin garaje decât face politică !

Dorin-Chirtoaca-rapit-copy
Dorin Chirtoacă prizonierul propriilor prostii.

Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) analizează posibilitatea înlocuirii arborilor din zona drumului public, pentru diminuarea consecințelor în cazul accidentelor rutiere.

Azi însă am citit o știre despre declarația unui rătăcit printre garajurile Chișinăului, în care așteaptă ziua când va afla pedeapsa meritată, sub șansonul rusesc bătând din discuri.

„Propun să-i oferim,  o diploma lui Gaburici, pentru o inițiativă unică în lume, dar pe cât de unica, pe atât de absurdă. Inițiativa lui Gaburici cu tăiatul copacilor de pe marginea drumurilor, precum că din cauza lor mor oamenii în accidente, va intra în topul prostiilor mondiale. ” a declarat Chirtoacă.

Și aici îmi apare o întrebare? El din garajurile în care bea, mai iesă vreo dată? El cunoaște ce se întâplă în țară și câte persoane au de suferit în urma accidentelor în care mașinele se lovesc de copaci? Și oare de ce nu se cuferea din picioare când se tăiau copacii pentru stațiile de alimentare a moșului Ghimpu?

Dar scopul de ce am abordat acestă temă e cu totul altul. Nu să demonstrez că Dorin e un politic pierdut prin Tenerife, dar să-i arăt ce se întâmplă în țara noastră, pe traseele din țară.

 

Dorin Chirtoacă, priviți la aceste imagini și gândiți-vă mai bine cine ar intra în topul prostiilor mondiale, dumneavoastră sau dl. Gaburici. Sau poate îi adunați pe toți cei care și-au pierdut apropiații în accidente lovindu-se de copaci și le spuneți că viețile apropiaților săi nu sunt la fel de importante ca nucile pe care le string unii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s