Șeful staff-ului electoral a lui Năstase, actorul unui furt !!!

Un nou furt !

Chiar dacă Andrei Năstase se laudă că are o echipă capabilă de a schimba lucrurile în țară, vedem că lucrurile nu stau chiar așa precum încearcă el să ne convingă.

„Intelectualii” acestuia, în loc să elaboreze propriile proiecte, au decis că este mai simplu să le furi de la alții. Pentru a doua oară de la începutul campaniei electorale, o dă în bară șeful stafului electorat Alexandru Machedon. Aici merge vorba de proiectul furat „Primăria Digitală „.

Un proiect care a fost elaborat cu mai bine de doi ani în urmă, înaintea alegerilor prezidențiale, unde acest individ a promis finanțare, pentru implementarea acestuia cu scopul de a primi susținerea pentru Andrei Năstase. Aici vorbesc despre perioada dinaintea primului tur al acelor alegeri.

Chiar dacă Machedon primise acest proiect, finanțarea acestuia nu a mai venit, la fel ca și un răspuns cel puțin de refuz al acestuia.

Motivul este simplu, impotenții aceștea sunt în stare doar să plagieze și să fure proiecte care acum Năstase le promovează în campania sa electorală, chiar dacă ei nu au nici un merit la realizarea acestuia.

Dragă Andrei Năstase, dacă imposibilul ar deveni posibil și tu ai câștiga alegerile locale, cu ce oameni ai de gând să schimbi Chișinăul?

Eu mâine voi merge la vot și îți voi da votul, dovada foto o vei vedea mâine, o fac pentru a demonstra tuturor că sunteți un neputincios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s