Cuțit în spatele liderului PPDA! Maia Sandu spune că Andrei Năstase nu poate schimba situația din Chișinău !

protest-maia-sandu-andrei-nastase-37

Andrei Năstase cu mare fast a început campania electorală, prin promisiuni pompoase pe care el nu le paote realiza ocupând funcția de primar al or.Chișinău. Promisiunile candidaților fiind criticate chiar și de ONG-urile din Moldova.

Într-un interviu acordat de Andrei Năstase, acesta declara : ”În ceea ce priveşte corupţia, vom face următoarele lucruri. Vom elimina practicile vicioase care au generat corupţie şi fraude. Aici mă refer la eliminarea corupţiei în procesul de achiziţii, în procesul de eliberare a certificatelor de urbanism, autorizaţiilor de construire şi altor acte permisive, dar şi în domenii de importanţă vitală în administraţia capitalei, cum ar fi finanţarea instituţiilor de învăţământ, instituţiilor medicale, transport, etc.”

Însă declarațiile Maiei Sandu în timpul interviului oferit celor de la http://www.europalibera.org, vine să-l contrazică pe aliatul său politic Andrei Năstase, făcând următoarele declarații : „Alegerile din Chișinău sunt importante, dar să nu uităm că sunt doar pentru un an de zile și, din păcate, din fruntea Chișinăului nu poți să schimbi justiția pentru a lupta cu corupția, nu poți să rezolvi problemele majore ale acestei țări.

Chiar dacă Andrei Năstase se consideră a fi Forseti (zeul scandinav al justiției) , Maia Sandu îl contrazice pe acesta și spune că Năstase nu va putea să rezolve această problemă, iar funcția de primar nu are o valoare semnificativă cu atât mai mult că mandatul este pe un termen de un an de zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s