Alexandru Slusari, prins cu minciuna de către colegul său Alexandru Machedon.

sondajVă rog, nu mai faceți sondaje, deoarece are de suferit și imaginea Maiei Sandu din cauza lui Năstase. Iar liderii PPDA se contrazic între ei, chiar și pe procentajul mic de susținere care se datorează tot Maiei Sandu și imaginei acesteia.

Iar circul din vârful Partidului Demnitate și Adevăr demonstrează că nu sunt o echipă, dar o mână de oameni care se aruncă într-o aventura ce nu e de nasul lor.

Astăzi a fost prezentat un sondaj, unde rezultatul a fost unul de așteptat (bine, în afară de Codreanu care după părerea ar avea un % mai mare).

Rezultatul sondajului arată astfel.
5087811

Și iată ce a declarat Alexandr Slusari : „Noi avem cu totul alte date acuma. Noi suntem pe primul sau pe al doilea loc. Aceste sondaje sunt organizate pentru a manipula opinia publică, deoarece Plahotniuc știe că Andrei Năstase, cel puțin, o să fie în turul 2. Noi avem ultimele date de săptămâna trecut:, tabloul e cu totul altul decât cel prezentat de către asociația socialiștilor și demagogilor”

Hai să vă reamintesc despre datele de sătpămâna trecută a unui sondaj sociologic despre care vorbește Slusari.
Screenshot_8

Este uimitor faptul că deja nu trebuie să depun nici un efort pentru ai prinde pe cei din PPDA cu minciuna, deoarece se îngloadă singuri în noroiul lor. Păi iată că astfel sa întâmplat și cu Alexandru Slusari care a căzut pradă minciunilor sale, deoarece sondajele interne ale lor de sătpămâna trecută demonstrează acelaș lucru – că Năstase e la coada vacii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s