Unul din liderii PAS critică sistemul educațional creat de Maia Sandu !!!

Screenshot_16
Chair dacă Maia Sandu se laudă cu diverse reforme în sistemul de învățămâmd după ce a fost Ministru a Educației în perioada 2012-2015, vedem că activitatea acesteia este criticată chiar și de membrii partidului pe care îl conduce.

Artur Gurău, directorul unei companii de social media care este principalul om din partidul Maiei Sandu responsabil de imaginea formațiunii pe internet, a venit cu critici față de sistemul educațional din Republica Moldova.

Declarațiile acestuia : ”Nu văd o capacitate foarte mare a sistemului nostru educațional de a produce oameni cu competențe care sunt necesare în viitor. Școlile şi universitățile din Moldova produc mai curând tineri cu competențe pentru trecut”
Screenshot_10

După cum vedem nu doar societatea critică activitatea Maiei Sandu la Ministerul Educației, dar și colegii săi. Acest lucru nu e de mirare, luând în considerare că reformele promovate de ea ca fiind propriile reforme, precum camerele de supraveghere și procurarea autobuzelor, au fost elaborate de  Mihail Șleahtițchi, iar procurarea lor a fost făcute într-un mod fraudulos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s