Elena Robu îndeamnă cetățenii plecați peste hotare să nu-și hrănească familiile !

dgfjnfhfn
Într-un articol pe blogul jurnalistei ”independente” Elena Robu, vine cu un îndemn față de cei plecați peste hotarele țării, să nu mai trimit bani membrilor de familie rămași în țară.

Devenită deja și ”economistă” datorită înțelegerilor cu Filat ce ține de bonusurile financiare pentru propagandă mediatică, aceasta nu cunoaște cel puțin că pentru prima dată din ultimii ani, remetențile nu mai este sursa principală de venituri la economia țării. Ceea ce nu putem spune despre perioada de domnire a șefului său. 😉

Veniturile din activitatea salarială reprezintă cea mai importantă sursă de venit, 43,2% din veniturile totale disponibile, contribuţia acestora fiind în creştere faţă de trimestrul II 2016 cu 2,1 puncte procentuale. Pe când transferurile băneşti din afara țării reprezintă 17,7% din total venituri. Doamna Robu, are remitențile sunt principala sursa din economia țării? Pe ele se ține economia țării?

Venituri_trim_II_2017_1În funcţie de mediul de reşedinţă, se constată că veniturile populaţiei din mediul urban au fost în medie cu 651,1 lei mai mari comparativ cu veniturile populaţiei din mediul rural.

Sursa principală de venit a populaţiei din mediul urban este activitatea salarială, care reprezintă 55% din total venituri şi prestaţiile sociale – 19,7%.

În mediul rural, cea mai importantă sursă de venit la fel este activitatea salarială (31,1%), dar contribuţia este de 1,8 ori mai mică decît în mediul urban. Totodată, veniturile obţinute din activitatea individual agricolăau asigurat 13,8% din totalul veniturilor disponibile.

Doamna Elena Robu, nu manipulați societatea și anume pe cei din diasporă, care au plecat tot din cauza șefilor dumneavoastră. Nimeni nu au plecat pentru a hrăni statul, ei au plecat pentru a hrăni familia. Iar dumneavoastră primind salariu din banii lor plasați în cele 3 bănci furate de căre finanțatorii voștri, îi îndemnați pe aceștea să nu-și mai ajute familiile, deoarece statul acum nu e Filat.

Am scris acest articol, doar din motiv că și unul din părinții mei e plecat. Și a plecat din cauza la așa oameni ca doamna Robu care promova ”binele” pe care-l face șefulețul Filat și colegii acestuia ca alt de Maia Sandu și Lucinschi pentru societate. A plecat ca să ne ofere nouă un trai mai bun și posibilități mai mari ca să ne dezvoltăm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s