Judecătorul care a omorât un tânăr ar putea deveni noul „erou” al Nataliei Morari! Așteptăm și Năstase să se solidarizeze cu el?

images_cms-image-000043882

Pe data de 12 aprilie a avut loc un accident. Un motociclist, în vârstă de 21 de ani, a decedat după ce s-a tamponat cu automobilul de model Ford Fusion, ce îi aparține judecătorului Oleg Ciumaș.

Chiar dacă ne plângem de o justiție capturată, sunt sigur că acest individ în cele din urmă va deveni erou TV la TV8 la Natalia Morari, sau victimă pe la ZdG, PRO TV, JurnalTV fiind susținut de Andrei Năstase, declărându-se solidar cu acest judecător.

E suficient să strigi odată NuPlaha și devii erou al națiunii. De astfel de cazuri am mai avut parte și pînă în prezent, când judecători corupți cu averi imense obținute în mod fraudulos n-au ajuns teme de investigație și discuții în ”presa liberă”. Cazuri similare sunt a judecătorilor Domnica Manole și Gheorghe Balan, care peste noapte a devenit jertve a ”regimului”.

Cine este Gheorghe Bălan?
Magistratul de la judecătoria Botanica Gheorghe Bălan este cel care a emis toate hotărârile favorabile clanului Țopa în privința companiei Air Moldova și este cumătru cu Andrei Năstase, avocatul și finul de cununie al lui Victor Țopa. Judecător ”independent” ce stătea pe scena din PMAN alături de Năstase și Usatîi.
Iar zilele trecute, Andrei Năstase, a declarat că e solidar cu Gheorghe Bălan, care este doar o victima a regimului.

Domnica Manole ”eroina” Nataliei Morari.
Judecătoarea Domnica Manole, apărată de Platforma DA și Andrei Năstase, care a fost calificată de aceștia drept una din cele mai corecte și echidistante și o consideră un exemplu de moralitate, este de fapt una din persoanele vinovate de scandalul diplomatic legat de construcția blocurilor de locuit din preajma Ambasadei Franței. Tot ea, este peersoana  implicată în mai multe cazuri controversate precum cel în care figura fostul președinte al CMC, Eduard Mușuc, în care ea a fost surprinsă în timp ce-i dădea sfaturi avocatului; dosare legate de terenuri de construcții, condamnări la CEDO. Și nu în ultimul rând, hotărârea ilegală, contrară Constituției Republicii Moldova și prevederile Codului electoral și a obligat, în aprilie 2016, CEC să organizeze referendumul pentru care PPDA a colectat 400 mii de semnători care vizează alegerea președintelui prin vot direct.  Nu e de mirare faptul că Năstase a organizat proteste de susținere a dumneaei, cerând eliberarea acesteia.

Ne plângem că avem o justiție proastă, fapt pe care nu-l pot nega nici eu. Dar nu putem avea o justiție corectă când criminalii de ieri, devin eroii de azi a unor persoane cu interes politic. De aceea aștept ca următoarea încăpere a acestuia să nu fie camera din penitenciar, dar să fie studioul celor de la TV8 sau JurnalTV.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s