Covorul de flori, modalitate cadavrelor politice liberale din Moldova, de a ascunde acționele ilegale ale membrilor de partid!

chirta

Ieri și azi covorul de flori din scuarul Catedralei din Chișinău a devenit motiv de atac asupra primarului interimar Silvia Radu.

Acest subiect a devenit și tema campaniei electorale a lui Valeriu Munteanu, om care bagă o mulțime din bani în postările sale sponsorizate unde o atacă primarul interimar, fără să zică că Silvia Radu cheltuie mult mai puțini bani pentru flori decât a făcut-o Dorin Chirtoacă, din motiv că repară și drumurile proaste lăsate moștenire de colegul său de partid. (aici)

Unul din motivele de ce liberalii au început acest circ, este faptul că liberalii doresc să-și facă PR pe bani colectați ilegali de la cetățeni.

Aici mă refer la Ionel Pușcaș, un om care face bani din afacerile ilegale ale șefului de patid Mihai Ghmpu, care muncește la greu cu echipa sa de troll pentru a ataca nu pe Ion Ceban care e inamicul întregului oraș, dar împotriva Silviei Radu.

Acest individ prin metode de inșelăciune consilierul local, membru PL Pușcaș Ion a numit o persoană din satul Hârtopul Mic, Stavilă Ion P. să strângă bani de la lume, precum că vine un grant din proiect și ei vor repara drumurile locale. Unde a trecut mai bine de un an, iar banii nu sau mai întors înapoi la lume, dar nici drumurile nu au fost reparate.

30121032_625632261101083_1308461119_n

Dragi liberali, sunteți putrezi de corupți, dar ați ajuns să criticați faptul că cineva a cheltuit mai puțin bani decât o făcea Dorinel. Și dacă tot vă prezentați ca mari salvatori ai neamului, atunci ar trebui să vă retrageți în vafoarea lui Codreanu deoarece nu e un corupt ca cei din PL și are șanse mai mari la alegeri, iar inamocul vostru ar trebui să fie Igor Dodon.

Ionel Pușcaș și întreg partidul liberal, unde vă este demnitatea dumneavoastră?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s