Pentru corupții din PLDM, filtrul Maiei Sandu nu funcționează! Încă un /PAS/ pentru reînvierea grupării PLDM!

54007-2

Săptămâna viitoare va fi una decisivă pentru LUPTA CU CORUPȚIA DIN JUSTIȚIE !

La 12/04/2018, ora 15:00, în sala 4 a Curții de Apel Chișinău va fi decisă soarta celui mai corupt președinte de instanță pus în funcție de Clanul verde a lui Filat.
Țara trebuie să-și stie eroii!!!

Data trecută, cînd avea acoperirea politică a PLDM-ului prin intermediul cet. Tamara Cazacu – președinte al OT PLDM Glodeni, fusese achitat, prin denaturarea declarațiilor martorilor, iar CSJ a depistat acest lucru.

Iurie Diaconu, Elena Covalenco, Liliana Catan, Ion Guzun,
a judecat în şedinţa de judecată, fără citarea părţilor la proces, recursul
ordinar, declarat de procurorul în Procuratura de Circumscripţie, Djulieta Devder,
şi de procurorul în Procuratura Anticorupţie, Victor Muntean, împotriva sentinţei
Judecătoriei Grigoriopol din 25 aprilie 2016 şi deciziei Colegiului penal al Curţii
de Apel Chişinău din 09 decembrie 2016, în privinţa inculpaţilor Tincu Petru și Cazacu Ion.  Cazacu Ion a fost achitat de sub învinuirea comiterii infracţiunii prevăzute
de art. 324 alin. (3) lit. a) Cod penal, din motiv că acţiunile inculpatului nu
întrunesc elementele infracţiunii. Prin 2004-2006 beat la volan a făcut accident rutier și a murit un avocat de la Glodeni. Atunci a scăpat basma curată, expertiza a fost “făcută” ca să fie o defecțiune tehnică.

Screenshot_46

Pasajul din print-screen arată ca bețivanul judecător spală de justiției un alt bețivan corupt, știind ca are pe conștiința sa oameni morți.

La rejudecarea cauzei, instanţa de apel urmează să ţină cont de împrejurările
expuse, să înlăture erorile menţionate, să judece cauza în strictă conformitate cu
legea, să adopte o hotărâre legală şi întemeiată.

30051946_131371561043112_2617418466154606589_o

29750100_131371554376446_7153723493789730443_o

În două cuvinte: Soția lui e șefă la Organizația din teritoriu Glodeni a PLDM, reprofilată acum în clonele PPDA și PAS și e numită șefă a Casei Naționale de Asigurări Sociale Glodeni. Data trecută a fost achitat omul cu implicarea directă a lui Vlad Filat, dar iată că CSJ a depistat denaturarea declarațiilor martorilor. Feciorul lui e fostul grefier a lui Ion Plesca de la Curtea de Apel, iar acum e consilier local pe moșia unei alte rude PLDM, Valentin Guțan. Mai este acolo Viorica Cazacu (nora judecătorului și soția lui Dorin Cazacu care cumpăra pamânturi de la primăria administrată de moșul Valentin Guțan „pe copeici”) tot consilier PLDM, pe moșia lui Valentin Guțan.

Acum soția lui care l-a scos basma curată e membru al PPDA, iar nora sa e consilier de la PLDM la Cricova unde domnește primarul Verde de Corupt, Valentin Guțan, pe lângă feciorul lui Ion Cazacu care e consilier, reprofilat în /PAS/. Tamara Cazacu care este sora Elenei Guțan (șefa grădiniței de la Cricova și soția primarului Guțan Valentin)

Chiar dacă Maia Sandu vorbea anterior despre oarecare filtre de integritate pentru a putea adera la Partidul Acțiune și Solidaritate, nu e pentru prima dată cât ele dau error, iar bandiții din PLDM se reprofilează și se regăsesc în acest partid, iar Maia Sandu nu spune /PAS/ celor cu probleme de integritate.

Acesta nu e unicul caz când se demonstrează că /PAS/ nu are nici un filtru și /PAS/ este doar un loc de refugiu pentru foștii PLDM-iști. Astfel a fost și în cazul generalului regimului comunist care a dat ordin pentru maltratarea tinerilor, dar și în cazul unei alte PLDM-iste corupte Liliana Adrusev, care deține funcția de coordonatoare ale departamentelor organizației de femei a Partidului Acțiune și Solidaritate. (aici)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s