JurnalTV și ProTV astăzi vor primi BONUSUL de Paște de la stăpâni!

manipulare

Presa BEM avea nevoie de o știre despre care cetățenii să vorbească la masa de Paște.

Au avut mari așteptări că această senzație media să vină din partea Comisiei Europene care a interprins o vizită de lucru în Republica Moldova. De la care așteptau critici în adresa Guvernării, pentru a da BOMBA informațională.

Însă europenii le-au stricat planurile, iar ei erau în despirare de a găsi știrea ce va intra în casa tuturor cetățenilor. Și au găsit-o, este vorba de una din vizitele pe care le interprinde sportivul și deputatul Constantin Țuțu pe la casele oamenilor.

Doar că presa de buzunar a cam dat-o în bară, nu de aceea că despre el nu se discută la moment, dar despre aceea că n-au ezitat să manipuleze societatea.

Democrații, timp de mai bine de doi ani, duc o campanie de susținere a celor vârstnici și celor care au nevoie de ajutor, oferindu-le ajutor fizic prentru lucru prin preajma casei sau ajutor material (produse alimentare, haine, încălțăminte,etc). Campanie în care sunt implicați și deputați ai acestui partid.

În timpul unei vizite a acestuia pe la familie dintr-un sat a dus mai multe bunuri printre care și papuci. Și aici a început marele circ. Presa ”liberă” scriind despre faptul că mai bine ar face drumurile decât să dea papuci.
Screenshot_41

Screenshot_40

Doar că ”jurnaliștii” pentru bonusul de Paște pe care-l vor primi de la șeful Filatși Țopa, au scris unele manipulări fără de a menționa cel puțin faptul că pe lângă darurile aduse printre care și cizme, au loc și repararea drumurilor, dar aceasta nu e în favoarea șefului, de aceea au găsit de cuviință de a omite acest lucru. Drumuri de altfel care trebuia reparate încă de șeful lor pe când era la Guvernare cu mânile sale în conturile celor de la BEM.

29791943_852104941627997_2087363692223004672_o

Eu acum nu vorbesc despre faptul ca să vă dați votul pentru el sau chiar pentru PDM. Vorbesc acum despre faptul că faptele bune trebuie susținute și luate ca exemplu, dar nu pentru a le lua în derâdere cu scopul de a denigra imaginea unei persoane sau a unui partid.

Și dacă tot sunt atât de deștepți cei de la JurnalTV și ProTV, atunci îi aștept pe acei jurnaliști să stringă de la mână la mână și să facă cel puțin o familie fericită. Deoarece ei anume sunt cei care primesc salarii din banii de la BEM, adică din banii cetățenilor din Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s