CV-ul de integritate a candidatului din partea PPDA în or. Bălți!

fgddfghddgghf-920x488

Ca și toți ceilalți membri al Platformei Partidul Demnitate și Adevăr, candidatul la primărie orașului Bălți, este o persoană populistă care nu a ezitat să mintă oamenii pe parcursul vieții sale. Lucru cu care de altfel și a ieșit în evidență și datorită căruia am și aflat de aceasta.

Candidatul PPDA este Arina Spătaru, liderul organizației teritoriale a Platformei DA. Dar nu cunosc încă dacă e un candidat unic al PAScuDA sau nu. Și nici faptul dacă a fost discutat acest subiect în cadrul binomului.

În anul 2013 Arina Spătaru le-a propus locatarilor să le repare acoperișul. Pentru că această clădire era veche, aceștia au acceptat fără a avea bănuiala că femeia își va construi o mansardă pe care să o folosească pentru un atelier de cusut. Acum locatarii blocului se arată deranjați de zgomotul echipamentului, dar și de pagubele create după construcția mansardei.
Iată declarațiile mai multor locatari ai acelui bloc de locuit.

„După ce ei au construit mansarda apa a început să ne curgă în apartamente. Nu putem ține hainele aici, tot timpul plouă. Nu avem nici electricitate pentru că a fost un scurtcircuit după ce apa a curs pe pereți”

„Nu am fi semnat niciodată. Noi nu avem nevoie de mansardă. Ea ne-a mințit. Ne-au spus că vor repara acoperișul și scara blocului și nu a făcut nimic”.

„Am găsit în procuratură un document în care era indicat că noi am dat acordul, dar nu noi am semnat acel document. Toate semnăturile noastre au fost falsificate” .  Au declarat locatarii blocului de locuit unde lidera OT Bălți a PPDA și-a construit mansarda.

1505406183709

bloc ot ppda balti_1505406222255

Anterior cu critici în adresa PPDA și Arinei Spătaru a venit și fostul președinte al organizației teritoriale Botanica.

În mesaj Cibotareanu o critică dur în special pe Arina Spătaru, președinte OT Bălți al Platformei DA, femeia despre care trustul Jurnal scria, recent, că ar fi fost hărțuită de polițiști să dea explicații despre activitatea partidului DA. Din ce scrie Cibotareanu, reiese că întâlnirea cu polițiștii a avut loc după ce Spătaru a înregistrat pe ascuns convorbirile telefonice purtate cu colegii ei din partid.

Iată ce declara Sergiu Cibotareanu : „Arina Spătaru, președinte OT Bălți al Platformei DA atât de activă că a ajuns să dea explicații la polițiști despre activitatea sa în partid, ca de exemplu: pentru ce se înregistrează convorbirile telefonice când discută cu colegii, cum să mintă în față și pune vina pe alții, etc… multe este de scris. Și toate acestea reprezintă necesitatea existenței unei platforme a mincinoșilor sub acoperitele cuvântul DA !”

58f767ff4844c.png

Ce veți spune „DA! sau PAS!”?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s