Tofilat este cuțitu’n spate lui Andrei Năstase de la Maia Sandu!

Screenshot_15-768x349

Despre poza de mai sus: După cum vedem cu toții, în martie anului 2017, a avut loc o ședință a Consiliului Consultativ al Partidului Acțiune și Solidaritate, unde au particip în mare parte doar foști colegi ai Maiei Sandu din PLDM, cât și mai unii „experți” printre care și Sergiu Tofilat.

Am scris cu un an în urmă despre faptul că PAS este o întruchipare a PLDM-ului unde Maia Sandu este urmașa lui Filat. Și asemănarea nu e doar în aceea că au fost membri PLDM, dar și prin aceea că sunt foarte hapsâni, Filat, dorind, să fie buricul lumii, la fel și Maia dorind să fie ”Единственная и не неповторимая”.

Faptul că PAS nu a venit mai repede cu o decizie ce ține de alegerile locale tot nu este o coincidență. Dar a fost un ragaz pentru a găsi soluția cum să facă în așa mod ca Andrei Năstase să piardă confruntarea cu socialiștii. Deoarece Năstase în așa mod mereu îi va pune în ochi faptul că Maia a pierdut alegerile prezidențiale de la Dodon și că el ar fi învins.

Motivele de ce acest lucru nu pare a fi coincidență sunt foarte simple:
1. Maia Sandu declarase că se va consulta cu 2000 de membri al PAS și abia în urma acesteia va lua decizia ce ține de alegeri, ca la briefing să declare că majoritatea au votat pentru aceea că ea trebuie să candideze din partea PAS și nu să-l susție pe Năstase, lucru cu care i-a dat subtil peste nas lui Andrei Năstase.

2. În al doilea rând este candidatura lui Sergiu Tofilat. Care pînă acum era promotorul PAScuDA, promovându-le imaginea acestora atât la televiziunele la care participa ( TV8 la care de altfel are și emisiunea sa, iar șeful Natalia Morari este fana Maiei Sandu. Dar și la JurnalTV, televiziunea lui Țopa) cât și la protestele ”societății civile” împreună cu PAS-PPDA-PN. Iar candidatura lui este un fort din electoratul lui Andrei Năstase care și așa nu este unul vast, majoritatea susținerii pentru el, fiind, din partea PAS, odată ce aceștea aveau să-l susție.

Încă o dovadă a faptului că Maia Sandu (PAS) nu avea de gând să-l susție pe Năstase este faptul că Пиарщик-ul partidului AS, Artur Gurău salută candidatura lui Tofilat chiar dacă șefa, declara VERDE în ochi că e nevoie de un candidat unic care să fie susținut de partidele pro-europene și antioligarhice. Dar cine știe, poate a făcut acest lucru, deoarece și Năstase este un pui de oligarh?

Screenshot_27.png

Binomul PAScuDA este mai putred decât pare la prima vedere, ei, mâncându-se, mereu între ei, din cauza dorinței de a ajunge la putere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s