Agora.md face jocul Kremlinului, chiar dacă merge vorba de decesul a peste o sută de copii?

Chiar dacă sunt o mulțime de dovezi ce ține de incendiu de la Kemerovo, unde se demonstrează faptul că în urma acelei tragedii și-au pierdut viața sute de oameni dintre care o mare parte copii, cei de la Agora nu au ezitat să promoveze minciunele false ale Kremlinului.
IMG_20180326_224048_610.jpg

O așa abordare poate avea cetățenii simpli, dar nu și un portal de știri. Unde activează jurnaliști care ar trebui să dea dovadă de profisionalism. Însă ei nu au găsit de cuviință să facă o mică investigație despre acest caz, iar zecile de înregistrări audio sau sutele de familii care au venit la fața locului, nu este suficient să-și pună unele semne de întrebări?

Cei de la Agora.md au depus cel puțin un efort minim de a privi acest LIVE? Unde sutele de familii cereau să afle unde le sunt copii și alți membri ai familiilor?
Screenshot_72

 

Nu și-au pus întrebarea cum din două săli de cinema (în una 101 copii, 2 părinți, un profesor, în cealaltă sală 74 copii, profesor, părinte) în care se aflau peste 170 de copii, unde ușile au fost închise și nu a putut ieși nimeni,  au decedat 64 de persoane?

 

Oare cum se simt cei de la Agora.md când primesc bani murdari de la finanțatorii săi? De la Filat care a distrus zeci și sute de familii în Moldova, acum de la ruși care ascund moartea a peste 300 de cetățeni?

Și dacă tot scriu știri doar din informații oficiale care la sigur va fi scuza lor, atunci de ce nu a scris despre declarațiile lui Putin, care se plîngea de demografia în țară și căruia îi era în cot de copii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s