Igor Popșoi, câți tineri din PAS au făcut armata? Și alt de Dan Perciun e gata să o facă?

Screenshot_44.png

Nu doar Maia Sandu face politică pe Facebook, dar o face întreaga echipă (10 – 12) oameni. Dintre care 6 fac parte din conducerea partidului.

Maia Sandu, om de încredere a lui Filat și speranța de a scăpa de răspundere pentru cazul miliardului furat. Igor Grosu – secretarul general PAS și om de legătură dintre bugetul partidului și buzunarul lui Șor. Și Mihai Ppușoi – omul care este aruncat în luptă de Maia Sandu, participând în ultimul timp la vreo două emisiuni pentru a afla lumea despre el. Deoarece nu poți merge la alegeri cu un om și jumate (Maia Sandu și Igor Grosu).

Azi citind postare speaker-ului Republicii Moldova Andrian Candu, am trecut și cu vederea pe la comentarii. Nu-mi era de mirare desigur să văd un comentariu și din partea lui Mihai Popușoi, desigur un comentariu care anterior a fost pus ca postare la el pe pagina de Facebook și peste tot unde credea de cuviință să-l posteze.
E ok. Toți au dreptul să-și expună părerea. Dar am fost amuzat să citesc acel comentariu.

În prima fază a venit cu o întrebare (puke) : Avem armata transnitreană, avem armata rusă și la ce ne mai trebuie și armata Republicii Moldova?
Eu nu știu care e problema dl.Mihai, dar am impresia că cei din PAS au o problemă majoră de lipsa surselor de informare, iar unica sursă de inspirație este pagina de Facebook a Maiei Sandu. Iar ideea dorită să o promoveze prin această întrebare fiind una total penibilă.

Păi iată vreau să-i aduc la cunoștință că anume acest Guvern, a fost unicul ce a venit cu inițiative care aveau ca scop retragerea armatei ocupanților de pe teritoriu Republicii Moldova. Premierul Pavel Filip cerând de la tribuna ONU retragerea completă și necondiționată a trupelor rusești din Transnistria. Iar zeița la care face plecăciuni , fiind la putere ani de zile alături de foștii/noii  colegi din PLDM, a fost anume cei care au dus relațiile cu Transnistria la cel mai prost nivel, ne mai vorbind de potențiale discuții cu partea Transnistreană de a fi retrasă armata rusă.

O altă prostie spusă de dumnealui este faptul că nu trebuie să fie eliminată armata obligatorie? Serios? Și câți din tinerii din PAS au mers la armată domnule? Mândrețea de Dan Perciun a făcut armata? Sau invocă ca și ceilalți motive de sănătate pentru a nu o face? Deoarece sunt mai mult ca sigur că Dan mai bine își taie două degete (sper să nu meargă la așa PAS) decât să-și taie coafura fiind soldat de rând în armata Republicii Moldova.

Ce ține de modul său de a speria cetățenii cu armata rusă. Păi vreau să-i aduc la cunoștință că Ucraina investea în armată anual de peste 10 ori mai mult și acest lucru nu a fost suficient. Așa că noi nu putem să facem față armatei F.Ruse chiar dacă Perciun ar merge la coafor, iar tinerii de 18 ani care cel mai strașnic lucru din viața lor a fost să taie o găina la bunica, vor face față cu arma în mână, soldaților ce nu știu ce e aia frica stând mereu cu vodka în geantă.

După părerea mea, Moldova are nevoie de o armată de profisioniști, bine instruiți și pregătiți, dar nu o mulțime de școleri care nici nu poate să țină AK-74 în mână.

Dacă dl. Mihai e unul din adepții armatei obligatorii, vreau să-l văd într-o conferință de presă, cum îi îndeamnă pe tinerii din PAS să meargă la armată atâta timp cât mai este obligatorie.

Hai dragi tineri din PAS, demonstrați că nu sunteți niște populiști și credeți în prostiile pe care le promovați! Mergeți și serviți patriei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s