Șocant! La ce sunt gata unii, pentru like-uri !

rwqrq

Rețelele de socializare au adus multe lucruri pozitive în societate, precum benificii informative, emoționale și de conectivitate, dar a adus și o mare obsesie LIKE.

Rețelele de socializare au apărut ca o modalitate de a păstra legătura cu prietenii și de a împărtăși cu ei momente frumoase, cu toate acestea însă social media îi face pe oameni să aibă frustrări. Un studio realizat Kaspersky Lab relatează faptul că goana după aprecieri joacă un rol central în acest sentiment, 42% din corespondenți spunând că sunt invidioși când prietenii lor primesc mai multe aprecieri decât ei. În plus, cercetarea arată că utilizatorii resimt invidie atunci când văd viețile aparent mai fericite ale prietenilor lor, pe rețelele de socializare.

Like-ul care ar fi trebuit să fie un semn de apreciere, mai întâi de toate, pentru că asta îi este semnificația reală, a devenit instrument de obligativitate, sau de lingușire, sau de răzbunare, de la caz la caz. Am văzut mulți oameni care fac fel de fel de nebunii pentru a atrage oamenii și pentru a acumula cât mai multe aprecieri. Dar uneori se întrece orice limită.

Un astfel de caz este și postarea pe care a făcut-o Catalina Istrate. Postare pe care eu nu voi sta să o comentez, deoarece pot găsi cuvinte pentru a o face. Dar pe lângă prostia Catalinei, eu nu pot înțelege ce e cu societatea de acum?

Feedbak-ul de la  această postare, demonstrează că lumea nu are nici o p*** rațiune, iar oamenii și în prezent sunt niște maimuțe (după teoria lui Darwin) care nu au avut o evoluție remarcabilă, unica diferență e ceea că folosesc bani pentru a-și procura produse alimentare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s