Jurnalista Natalia Morari fuge de întrebări, dar se plânge că alții nu răspund la ale ei.

Morari-920x403

Oare care e profesia adevărată a Nataliei Morari? Amantă de lux a politicienilor? Expert politic? Sau jurnalist?

Natalia Morari a făcut zilele trecute o postare prin care mi-a demonstrat că poate fi orice, numai nu jurnalist. Deoarece o pesoană care se pretinde a fi jurnalist, ar fi trebuit să cunoască faptul că un Briefingul de Presă  reprezintă o întrunire scurtă în care se dau informații sau prezintă un raport. Iar odată ce Morari dorește să pună întrebări, atunci cred că e cazul să meargă sau să-și trimită subordonații de la TV8 la Conferințe de Presă.

Scriu astea din motiv că într-o postare pe Facebook, Natalia Morari se plânge pe fapul că liderul PDM nu a răspuns la înrebările jurnaliștilor, chiar și în pofida faptul că era anunțat din timp că e un briefing de presă și nu conferință. Însă menirea existenței sale de propagandistă, iarăși i-a luat-o pe dinainte.
photo_2018-03-14_17-07-07
După cum vedeți cu toții, am adresat și eu o întrebare. Și anume una la care n-am primit nici anterior un răspuns. Cazul de acum aproape un – doi ani a fost, atunci când a apărut știrea despre deputații care locuiesc la gazdă, unde Natalia Morari a făcut o postare cu un comentariu de genul ”și eu locuiesc la gazdă” , după care am fost blocat de ea ( ca să fie clar, am fost blocat pe profilul meu vechi).

Iar acum se repetă aceeși situați, doar că de această dată a făcut-o cu mai multă demnitate, mi-a răspuns la întrebare, dar îndată am fost și blocat. Însă sunt mai mult ca sigur că răspunsul ei a fost tipic unei persoane care are ce ascunde, ca de exemplu ”ești un om plătit” sau o altă scuză folosită de jurnaliștii/experții PAScuDA.

Dar eu nici nu mă așteptam la o altă reacție din partea Nataliei Morari, deoarece nu poți să spui că ai făcut acești bani fiind un agent rus care a și organizat tragedia din 7 aprilie, unde a provocat tinerii la agresiune spunând că pe scările Parlamentul a fost omorât un copil. La fel nu poate spune nici despre faptul că banii provin din buzunarele politicienilor din Moldova, prin patul cărora a trecut, precum Marc Tkaciuk, iar acum prin a lui Kiril Lucinschi.

Desigur viața ei privată nu mă interesează, dar propaganda pe care o face pe banii din BEM primiți de la Lucinschi, nu-i face față unui jurnalist, ce se pretinde a fi intependent și corect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s